Rólunk

Miért jött létre a MoziKatalogus.hu weboldal?


Több mint valószínű, ha itt vagy, akkor már tudod erre a választ. Mi sem szeretjük a felugró reklámokat, a sokadik linken keresztül elért filmeket. Szeretünk mi is mindent egy helyen, a lehető legkevesebb kattintással elérni. Ez a Mozikatalógus .

Az oldal használata teljesen ingyenes és az is marad. A regisztráció is későbbiekben, csak a szórakoztatást segíti.

Miben más a MoziKatalogus.hu

Miért könnyíti meg a filmezést?


  • Azonnal nézheted a filmeket
  • Be tudod állítani a keresőben, hogy egy kategóriába tartozzon, egy másikba ne tartozzon a keresett filmed:
    (pl. vígjátékot néznél, de romantikusat nem - tehát romantikus-vígjátékokat nem kell a listában kerülgetned)
  • Minden keresésnél, listánál tudsz sorba rendezni
  • Könnyen kezelhető felület
  • Direkt minden nagyobb, hogy ha telefonról - úgymond távirányítóként - irányítod a filmet, akkor könnyen rá tudj kattintani midnenre.
  • Dolgozunk azon, hogy nagyképernyős tv-ről is ugyanolyan könnyen kezelhető legyen, mint egy alkalmazás
  • Listába szedtük, hogy egy adott színész milyen filmekben szerepelt, és azt rögtön meg is tudd nézni nálunk.

Kapcsolat

Kérdésed van, vagy jelenteni szeretnél egy tartalmat?


Írj nekünk bátran

Médiaajánlat & Parnetkapcsolat

Működjünk együtt!


Szeretnél elhelyezni reklámot az oldalunkon? Vagy valamilyen partnerkapcsolati ötlet jutott eszedbe?

Fordulj hozzánk bizalommal!

Jogi nyilatkozat | Adatkezelés | Szabályzat

Kérdésed van, vagy jelenteni szeretnél egy tartalmat?


Az mozikatalogus.hu portál (továbbiakban: Szolgáltató) működésére az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (továbbiakban: Ektv.) szabályozásai vonatkoznak. Az MoziKatalógus portál (továbbiakban: Üzemeletető) és Ön (portál (továbbiakban: Felhasználó) közt létrejövő szerződés. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen szerződést bármikor, előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa. Az oldal használatával ön kijelenti, hogy elfogadta a felhasználási feltételeket.

A felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a szolgáltatás használata egyéb hardver és szoftver eszközöket igényel(het), valamint hogy az említett hardverre és szoftverre vonatkozóan a felhasználó saját felelősségére jár el. Továbbá nem vonható felelősségre a szolgáltatás elérhetetlenségért, és egyéb hibáiért sem. A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A szolgáltató kizár minden felelősséget, amely a program letöltéséből, esetleges hibájából, illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be. A szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a szolgáltató kizárja.

Az Ektv. 2. § (1) alapján „Információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásának megkezdéséhez, illetve folytatásához előzetes engedély vagy bármely ezzel azonos joghatású hatósági határozat nem szükséges”.
Szolgáltató az Ektv. 2. § ld) bekezdésében rögzítettek alapján, mint közvetítő szolgáltató az „információk megtalálását elősegítő segédeszközöket biztosít az igénybe vevő számára (keresőszolgáltatás)”. Az Ektv. 2. § e) bekezdése értelmében: „Információ: bármely, elektronikus úton feldolgozható, tárolható, továbbítható adat, jel, kép..
A Szolgáltató által fenntartott weboldal egy tematikusan kategorizált, tartalmi elemeket megjelenítő, közvetítető szolgáltatás. Az Ektv. 7. § (2) értelmében „a közvetítő szolgáltató a más által rendelkezésre bocsátott, a közvetítő szolgáltató által… továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett információért… nem felel”. A megosztott információkért teljes felelősséggel az eredeti, tényleges tartalomszolgáltató tartozik.
Az Ektv. 7. § (3) értelmében „a közvetítő szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt.

Adatkezelés és adatvédelem
A Szolgáltató semmilyen adatot nem tárol a szerveren a Felhasználóról.

Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat. minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük. Az oldalon keresztül elérhető, más szolgáltatóknál tárolt filmek és audiovizuális tartalmak jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli! Fordulj hozzánk bizalommal!

Weboldal készítője

Megtetszett a MoziKatalógus?


A MoziKatalogus.hu weboldalt a WebStark készítette és üzemelteti.

Szeretnél Te is egy saját weboldalt?